Tottenham sa v lete chystá zbaviť hráčov za 90 miliónov libier

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 19:15 • 2 min
Tottenham sa v lete chystá zbaviť hráčov za 90 miliónov libier

LONDÝN – Anglický klub Tottenham sa počas letnej prestávky bude snažiť zbaviť až deviatich hráčov, za ktorých zaplatili spolu až 90 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Tottenham kúpil v lete 2013 štyroch hráčov za peniaze z predaja Garetha Balea (£86 miliónov), vrátane Roberta Soldada, za ktorého klub vyplatil rekordnú sumu 26 miliónov libier. Na zozname je tiež Younes Kaboul, ktorý začal sezónu ako kapitán, ale od novembra nehral ani v jednom zápase Premier League. Ďalším hráčom, ktorého sa klub bude snažiť zbaviť je Emmanuel Adebayor, ktorý má ešte rok platnú zmluvu na 100.000 libier týždenne.
 

Klub už teda nepočíta so službami hráčov ako Vlad Chiriches, Younes Kaboul, Étienne Capoue, Paulinho, Moussa Dembélé a Aaron Lennon. Budúcnosť je neistá aj u francúzskeho stredopoliara Benjamina Stamboulia, ktorý prišiel do klubu len vlani v lete.

 

Tréner Mauricio Pochettino finalizuje s plánmi na letné posily a vedeniu ich oznámi až po záverečnom kole tejto sezóny proti Evertonu. Už teraz má však jasno v tom, ktorí hráči klub opustia a v blízkej budúcnosti to oznámi aj prezidentovi Danielovi Levymu. Pochettino však nebude mať príliš mnoho času na rozsiahle diskusie o možných posilách, nakoľko sezóna končí 24.mája zápasom proti Evertonu a už 27.mája čaká Tottenham exhibičný zápas v Kuala Lumpure a 30.mája v Sydney.
 

Tréner Pochettino sa už skôr vyslovil za výrazného útočníka a rovnako má v hľadáčiku aj stredného obrancu a stredopoliara. Premier League končí približne za mesiac, tak sa nechajme prekvapiť menami, ktoré sa klubu podarí získať.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies