Hráčov ŠKF Sereď motivuje aj vidina pohárovej Európy

NETKY.SK • 26 September 2020, 20:41 • 2 min
Hráčov ŠKF Sereď motivuje aj vidina pohárovej Európy

Čoskoro 35-ročný rodák zo Šale však teraz v prvom rade myslí na pokoru.

slovakia

left justify in out

Tomáš Hučko je už ostrieľaným účastníkom najvyššej slovenskej futbalovej súťaže a pohárová Európa s klubom ŠKF Sereď by ho lákala. Vníma, že tím je v súčasnosti v hornej polovici tabuľky, čo by na konci sezóny mohlo znamenať aj účasť v pohárovej Európe.

 

Pokorne

„Samozrejme. To je motivácia pre každého,“ povedal s tým, že to má však jedno veľké “ale“. „My ideme skromne. Od zápasu k zápasu. Dnes nemáme primárny cieľ dostať sa do tej prvej šestky, ale, samozrejme, keď bude tá šanca, chceli by sme,“ povedal.

 

img

 

Dlhá sezóna

Bývalý futbalista Banskej Bystrice, Žiliny či Baníka Ostrava ešte po zápase v Žiari nad Hronom, keď spolu so spoluhráčmi získali bod a figurovali na 3. priečke tabuľky, sa z aktuálnej pozície tešil, no chce, aby v klube zostali pokorní. „Momentálne sa nám darí. Ale až tak do budúcnosti sa nepozeráme. Sezóna je ešte dlhá, takže ešte veľa zápasov, ale, samozrejme, je to určite motivácia.“

 

Pandémia

Celý športový svet sa nachádza v špecifickej situácii, ale Hučko priznáva, že on i jeho spoluhráči, sa snažia príliš nad novým koronavírusom nepremýšľať. „Samozrejme, musíme sa s tým naučiť žiť aj my futbalisti. Sú tam nejaké opatrenia, ktoré musíme dodržiavať, ale normálne tréningový proces prebieha, tak už sme si nejakým spôsobom na to zvykli,“ poznamenal kapitán tímu.

 

img

 

35. narodeniny

Rodáka zo Šale však mrzí, že na futbal sa nedostane viacej fanúšikov. „Škoda je to, že nemôže byť viacej divákov na tribúnach, ale aspoň, že naposledy sa rozhodlo, že môže byť tých tisíc. Tak aspoň nejakí ľudia tu sú,“ uzavrel Tomáš Hučko, ktorý 3. októbra oslávi už 35. narodeniny.

 

Futbalisti ŠKF Sereď v 8. kole Fortuna ligy prehrali v Nitre 0:3 a aktuálne sú na 4. priečke tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies