Toto je realita: Môžete ísť na luxusný obed s Leonardom DiCapriom, vyžrebuje si jedného šťastlivca

NETKY.SK • 28 Október 2016, 19:10 • 2 min
Toto je realita: Môžete ísť na luxusný obed s Leonardom DiCapriom, vyžrebuje si jedného šťastlivca

EDINBURGH – Obed s Leonardom DiCapriom znie pre bežného človeka ako sci-fi, ale tento raz je to skutočnosť. Šancu máte aj vy.

slovakia

left justify in out

Charizmatický herec, ktorý konečne získal oprávneného Oscara, už dlhšiu dobu smeruje k filantropi. V súčasnosti sa intenzívne venuje záchrane sveta pred zmenou klímy a tiež pomáha bezdomovcom.

 

Z tohto dôvodu Leo v Edinburghu navštívi sociálne-uvedomelú reštauráciu Maison Bleu, ktorá kŕmi a zamestnáva bezdomovcov. Leo tu bude robiť rozhovor o nominácii na Scottish Business Awards.

 

Vrámci propagácie spomínanej reštaurácie v nej fanúšikom ponúka spoločný obed. Každý má rovnakú šancu. Stačí reštaurácii poslať charitatívny príspevok v hodnote 5 dolárov a budete zaradený do zoznamu uchádzačov. Z tých si potom Leo vyžrebuje jedného šťastlivca, s ktorým strávi obedňajšiu chvíľu.

 

Víťaz bude vybraný v piatok 11. novembra.

 

Podľa informácii z OnEdinburgh, víťaz okrem samotného obeda získa aj: Pobyt na jednu noc pre dvoch s večerou v hoteli The George Hotel, letenku 1. triedy do Edinburghu so spoločnosťou ScotRail, fľašu šampanského v hodnote 1000 libier a nákupný poukaz.

 

Veľa šťastia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies