Na Zelenú linku adresovali ľudia za tri roky takmer 6300 podaní

NETKY.SK • 5 Jún 2023, 16:30 • 2 min
Na Zelenú linku adresovali ľudia za tri roky takmer 6300 podaní

BRATISLAVA - Na Zelenú linku ministerstva životného prostredia adresovali ľudia za tri roky takmer 6300 podaní. Prostredníctvom Zelenej linky môžu ľudia nahlásiť podozrenia z environmentálnej trestnej činnosti a poškodzovania životného prostredia.

slovakia

left justify in out

Na Zelenú linku ministerstva životného prostredia adresovali ľudia za tri roky takmer 6300 podaní. Z toho bolo 3029 podnetov a 3088 žiadostí o informácie. Zelená linka o tom informuje na sociálnej sieti.

 

"Spoločne sme prispeli k odhaľovaniu mnohých prípadov, ktoré by inak zostali nepovšimnuté. Vaše podnety sa stali základom pre vyšetrovanie environmentálnych priestupkov a trestných činov a porušovania či ohrozovania ochrany životného prostredia," skonštatovali environmentalisti. Prostredníctvom Zelenej linky môžu ľudia nahlásiť podozrenia z environmentálnej trestnej činnosti a poškodzovania životného prostredia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies