FOTO: 6-ročný chlapec zrazil na bicykli kuriatko, svojou reakciou dojal svet

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 13:05 • 2 min
FOTO: 6-ročný chlapec zrazil na bicykli kuriatko, svojou reakciou dojal svet

Čistota duše a súcit, ktorý dokážu deti prejaviť, by mala byť večnou inšpiráciou aj pre nás dospelých.

slovakia

left justify in out

Stretli sa v zlom čase na zlom mieste. Asi takto by sa stručne dala popísať nie veľmi príjemná príhoda malého indického chlapca, ktorý sa bicykloval po dvore, keď mu zrazu pod kolesá vbehlo susedove kuriatko.

 

img

 

Chlapček menom Derek bol z kolízie značne vyvedený z miery, no neváhal okamžite konať. S kuraťom v náručí utekal za svojím otcom, ktorého požiadal, aby ho odviezol do nemocnice. Pred tým si ešte z pokladničky vybral svoje úspory, aby za liečbu mal čím zaplatiť. Otec síce videl, že kuriatku už nikto nepomôže, no napriek tomu nechal syna záchrannú akciu uskutočniť a do nemocnice ho vzal.

 

Derek sa s 10-rupiovou bankovkou v ruke (približne 13 eurocentov) náhlil za sestričkami a vysvetlil im situáciu. Tie mu však museli povedať, že kuriatku pomôcť nevedia. A tak sa chlapec s plačom otočil a povedal, že sa vráti so 100 rupiami. Sestričky skormúteného cyklistu odfotili a táto snímka sa okamžite stala hitom internetu.

 

Hoci kuriatku sa už pomôcť nedalo, Derek bol v škole ocenený za svoju veľkú snahu a dobré srdce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies