Tom Hanks prekvapil novomanželov

NETKY.SK • 23 Marec 2022, 13:40 • 2 min
Tom Hanks prekvapil novomanželov

Kto by nechcel mať v USA na svadobnej fotografii známeho amerického herca Toma Hanksa? Pozdravil nevestu a požiadal ju, či by sa mohol pridať.

slovakia

left justify in out

Jej svadobný deň obohatil o jednu špeciálnu fotografiu navyše. „Bol presne taký úžasný, ako by ste aj predpokladali,“ uviedla nevesta, ktorá mala  možnosť odfotiť sa s Tomom Hanksom počas jej svadobného dňa.

 

 

„Keď sa to stalo prvýkrát, boli sme všetci zmätení. Väčšina z nás bolo v nemom úžase. Potom sme všetci vybuchli a začali kričať od radosti. Vždy máte pripravené všetky plány a nápady, no keď sa stretnete s celebritu, zostanete v nemom úžase," uviedla fotografka Rachel Rowland pre portál Newsweek.

 


Nevesta povedala o „bláznivom“ zážitku pre WTAE-TV Pittsburgh. „Počas nášho rozhovoru som myslela na Toy Story,“ uviedla s úsmevom. Tom Hanks v originálnom znení prepožičal svoj hlas postave Woodymu v spomínanom animovanom filme Toy Story. Tom Hanks, 65-ročný herec, momentálne nakrúca filmovú adaptáciu s názvom A Man Called Ove.

 

Možno vás zaujme: Warholova modrá Marilyn Monroe ide do dražby, jej hodnota sa odhaduje na 200 miliónov USD



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona