Ďalší veľký prestup na domácej MMA scéne! Miroslav Brož mení Oktagon za RFA

NETKY.SK • 17 December 2021, 10:09 • 2 min
Ďalší veľký prestup na domácej MMA scéne! Miroslav Brož mení Oktagon za RFA

Vznik organizácie Real Fight Arena rozvíril pred niekoľkými mesiacmi stojaté vody sveta zmiešaných bojových umení v Českej republike a na Slovensku. Projekt, za ktorým stojí podnikateľ Boris Marhanský, chce konkurovať Oktagonu MMA a pokračuje v podpisovaní zaujímavých mien domácej scény.

slovakia

left justify in out

Najnovšou posilou je bývalý hokejový brankár Miroslav Brož, ktorý zápasí vo welterovej kategórii a pochváliť sa môže bilanciou 12 víťazstiev a 3 prehry. Keďže posledné tri roky strávil v klietke Oktagonu, po Leovi Brichtovi ide už o druhý veľký prestup na trase Oktagon – RFA.

 

„Tešíme sa, že môžeme ohlásiť ďalšie veľké meno nielen na česko-slovenskej scéne a veríme, že sa predvedie v tej najväčšej a najlepšej forme. Vieme, že Mirove ambície sú naozaj vysoké a tomu prispôsobuje aj celú svoju prácu,“ prezradil Marhanský.

 

 

„S Mirom komunikujeme naozaj dlhú dobu. Máme za sebou viacero profesionálnych, ale aj kamarátskych stretnutí, kde sme mu podrobne predstavili náš plán fungovania organizácie. Uvedomujeme si, že Miro dostal viacero zaujímavých ponúk, o to viac sa tešíme, že si vybral pre svoju kariéru tú najlepšiu cestu – a to dlhodobý kontrakt s RFA. O ponuke na zápas v poľskej organizácii KSW nás informoval hneď, ako sa to dozvedel jeho tréner a, samozrejme, sme ho v tom podporili. Nikdy nebudeme mať problém so striedavým štartom v zahraničných organizáciách. Práve naopak, keď sa nám podarí, radi ho tam pôjdeme aj osobne podporiť.“

 

 

RFA si pre fanúšikov pripravila bohatý zápasnícky roster, ktorý je plný zvučných mien. Okrem Broža s Brichtom budú hájiť farby novej organizácie bojovníci ako Tomáš Deák, Sebastián Fapšo, Tomáš Možný, Jozef Wittner, Jakub Kadáš, Igor Daniš, Bernard Plavec, René Matějov, Adrián Bartl, Kamil Cibinski, Natália Grmanová a Michal Zátorský.

 

 

Organizácia avizuje aj novinku v podobe pomoci bojovníkom v príprave na zápasy, malo by ísť o fyzioterapiu a fitness centrá. Zaujímavosťou je, že väčšina zápasníkov v novej spoločnosti pochádza z bratislavského OFA gymu, ktorý stál pri zrode Oktagonu. V RFA by sme mali vidieť okrem zápasov v MMA aj súboje v postoji, vedenie dokonca plánuje založiť vlastnú nadáciu. Prvý turnaj sa uskutoční 14. mája v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies