Tomáš Vrťo späť v Senici

NETKY.SK • 2 September 2014, 15:29 • 2 min
Tomáš Vrťo späť v Senici

BRATISLAVA - Futbalista Tomáš Vrťo je opäť hráčom fortunaligového klubu FK Senica. Informuje o tom web Slovenského futbalového zväzu (SFZ) futbalnet.sk v hráčskej databáze ako aj poľský portál 90minut.pl.

slovakia

left justify in out

Onedlho 26-ročný útočník (nar. 6. septembra 1988) naposledy pôsobil v poľskom druholigovom mužstve KS Energetyka ROW Rybnik, kde bol od januára tohto kalendárneho roka. Rodák z Ostravy predtým hral v tamojšom FC Baník, odkiaľ hosťoval vo Fulneku, Senici i Vlašime. Po piatich rokoch registrovaných v Ostrave sa vlani stal kmeňovým hráčom senického klubu (športovým riaditeľom tímu zo Záhoria je jeho otec Dušan, pozn.), ale pred sezónou 2013/2014 odišiel na hosťovanie do Frýdku-Místku. Po šiestich mesiacoch však v tomto českom mužstve skončil a prestúpil do spomenutého poľského Rybnika. 

 

Futbalistom Senice patrí po 8. kole najvyššej slovenskej súťaže 4. miesto s 11 bodmi a šesťbodovým odstupom na lídra AS Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies