Tomáš Palonder plánuje dovolenku na Malorke, tieto veci by chcel importoval na Slovensko

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:42 • 2 min
Tomáš Palonder plánuje dovolenku na Malorke, tieto veci by chcel importoval na Slovensko

BRATISLAVA - Slovenský herec a spevák Tomáš Palonder sa v lete popri pracovnom nasadení chystá dovolenkovať na Malorke.

slovakia

left justify in out

„Španielsko sme si strašne obľúbili. Tamojšia architektúra, spôsob života, jedlo, kultúra, ľudia a ich komunikácia sú priam liečivé! Ich príjemná priamočiarosť, ochota, pohoda, kvalita, priateľskosť... To by som okamžite importoval na Slovensko,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Mladý rodák z Moskvy trávi podľa vlastných slov voľný čas zvyčajne mimo Slovenska. „Cez víkendy chodíme často oddychovať do Rakúska a Talianska. Okrem oddychu na Malorke sa však cez leto vždy zastavíme s priateľkou aj na ostrove Vir pri Zadare a krásne spomienky mám aj na Grécko a ostrov Thassos. Skvelé pláže, jedlo, servis, ceny... Zatiaľ nemám potrebu cestovať inam, no keď sa raz Európy nabažím, možno skúsim aj Áziu,“ poznamenal herec, ktorého môžu fanúšikovia v týchto dňoch vidieť v novom sitkome Kávomat Hodrušany v produkcii Dana Dangla.

 

„Prvé série Markíza odvysielala už v júni. Je to sitkom o ľuďoch žijúcich v obci Hodrušany, ktorí si v kávomate na obecnom úrade kupujú kávu a diváci sa vždy dozvedia nejaké pikošky z ich života. Ja tam stvárňujem hasiča Milana, ktorý je tak trošku playboy,“ priblížil Palonder.


V uplynulých mesiacoch sa známy herec okrem účinkovania v niekoľkých tituloch divadla La Komika, dráme Kapitál Divadla Aréna či v muzikáli Frida - Maľovať a milovať Teatra Wüstenrot podieľal i na slovenskom dabingu rozprávky Walta Disneyho Zootropolis, ktorá onedlho vyjde na DVD. „Mal som možnosť nadabovať hlavnú postavu, lišiaka Nicka," priblížil. „Disneyho som mal vždy rád pre Mickeyho Mousa. Bol dobre nakreslený a vždy ma to bavilo pozerať. A párkrát som zhliadol aj Dumba, toho milujem tiež, takže mám radosť, že som teraz mohol sám nadabovať jednu z Disneyho postáv,“ priznal Palonder.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies