Tomáš Malec sa vracia do nórskeho Lilleströmu

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 16:45 • 2 min
Tomáš Malec sa vracia do nórskeho Lilleströmu

BRATISLAVA - Slovenský futbalový útočník Tomáš Malec sa po prestávke vracia späť do Nórska, kde bude jeho novým pôsobiskom Lilleström. Bývalý kráľ strelcov slovenskej Fortuna ligy pôsobil v minulosti v najslávnejšom nórskom klube Rosenborg Trondheim a naposledy hosťoval v českom Olomouci.

slovakia

left justify in out

"Vnímam to veľmi pozitívne. Som rád, že som tu, a že som sa opäť vrátil do Nórska. Verím, že tímu pomôžem hlavne gólmi. Mužstvo som videl hrať už minulý týždeň a hralo veľmi dobre. Bol to kombinačný futbal s množstvom šancí a to by mi mohlo vyhovovať. Pamätám si ich aj z môjho pôsobenia v Rosenborgu. Majú dobrý tím a v tabuľke patria rozhodne vyššie. Teším sa už na nedeľu a verím, že dostanem šancu," povedal Malec tesne po prestupe.

 

"Tomáš nórske prostredie dôkladne pozná, keďže v minulosti pôsobil v Rosenborgu Trondheim. Má to tam rád a je zvyknutý na dané podnebie. Urobil si v Nórsku dobré meno a na tomto trhu bol žiadaný. Má predpoklady sa tam presadiť svojím štýlom hry a samozrejme sa od neho očakáva, že potvrdí svoje strelecké kvality. Do mužstva sedí aj typologicky a presne zapadá do spôsobu hry, ktorý Lilleström preferuje. Sme presvedčení o tom, že sa tam Tomášovi bude dariť. U neho totiž platí, že keď pravidelne hrá, dáva aj góly," uviedol na margo prestupu Roman Vojtek zo spoločnosti Stars and Friends, ktorá tento prestup sprostredkovala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies