Toto si myslí Robert Fico o bývalom špeciálnom prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi!

NETKY.SK • 24 Júl 2021, 15:16 • 2 min
Toto si myslí Robert Fico o bývalom špeciálnom prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi!

BRATISLAVA - Predseda strany Smer-SD Robert Fico je v súvislosti s osobou Dušana Kováčika presvedčený, podobne ako v prípade Moniky Jankovskej, že je obeťou spiknutia a politickým väzňom.

slovakia

left justify in out

Uviedol to na dnešnom tlačovom brífingu pred Úradom vlády Slovenskej republiky. Fico povedal, že dôvody, ktoré ho oprávňujú tvrdiť, že bývalý špeciálny prokurátor je nevinný, vyplývajú zo správy Slovenskej informačnej služby. Tá podľa neho hovorí o manipulácii s trestnými konaniami. Na koniec svojho prejavu požiadal v mene svojej strany všetky zodpovedné orgány, aby Dušana Kováčika okamžite prepustili z väzby.

 

img

 

Súvisiaci článok: Fico prirovnal Jankovskú k politickému väzňovi, Lipšic a Krajniak sú podľa neho Pat a Mat a podal na nich trestné oznámenie

 

Bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik je väzobne stíhaný pre prijímanie úplatkov, založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny, zneužitie právomoci verejného činiteľa alebo ohrozenie dôvernej a utajovanej skutočnosti. 

 

Prečítajte si tiež: Najvyšší súd zamietol sťažnosť Dušana Kováčika



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies