Tom Daley a Dustin Black netaja svoju orientáciu, oznámili zásnuby

NETKY.SK • 1 Október 2015, 10:54 • 2 min
Tom Daley a Dustin Black netaja svoju orientáciu, oznámili zásnuby

BRATISLAVA - Anglický skokan do vody Tom Daley sa zasnúbil s americkým filmárom Dustinom Lanceom Blackom. Dvadsaťjedenročný športovec a jeho o dvadsať rokov starší partner, ktorí tvoria pár od roku 2013, oznámili svoje zásnuby v britskom denníku The Times.

slovakia

left justify in out

Daley o svojej homosexuálnej orientácii informoval v decembri 2013 prostredníctvom videa na portáli YouTube. "Na jar tohto roka sa môj život obrátil naruby. Stretol som niekoho, kto ma urobil šťastným, a cítil som sa v jeho blízkosti bezpečne. Ten niekto je muž," vyhlásil športovec vo videu.


Thomas Robert Daley je špecialista na skoky z 10-metrovej veže. Už ako 15-ročný získal zlatú medailu na svetovom šampionáte v Ríme 2009. Veľkú Britániu reprezentoval na olympijských hrách v Pekingu v roku 2008 a Londýne v roku 2012, pričom v Londýne získal bronzovú medailu.


Dustin Lance Black je scenárista, režisér a aktivista za práva homosexuálov. V roku 2009 získal cenu americkej Akadémie filmových umení a vied za scenár životopisnej drámy Milk (2008). Napísal aj scenáre filmov Virginia (2010) a J. Edgar (2011), pričom prvý menovaný aj režíroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies