Tlkanec sníva o olympijských hrách v Riu de Janeiro

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 13:27 • 2 min
Tlkanec sníva o olympijských hrách v Riu de Janeiro

BRATISLAVA - Úradujúci slovenský boxerský šampión v kategórii do 91 kg Erik Tlkanec sníva o účasti na olympijských hrách v Riu de Janeiro. Po Petrovi Balážovi (do 48 kg prehral v 1. kole) a Gabrielovi Križanovi (do 54 kg skončil v 2. kole) by bol prvým pästiarom zo SR pod piatimi kruhmi po dvadsiatiach rokoch od Atlanty 1996.

slovakia

left justify in out

"Je to pekná predstava. Na druhej strane nie je nereálna. Podarilo sa mi totiž zdolať už aj strieborného medailistu z juniorskej olympiády a vyrovnaný duel som odboxoval aj s Maďarom, ktorý boxuje svetovú triedu za Miláno a zároveň patrí do top päťky najlepších boxerov sveta v mojej váhovej kategórii. Na druhej strane mám však ešte veľmi málo skúseností, no času na zlepšovanie je dosť. Pokiaľ pôjde všetko tak, ako má a pridá sa k tomu aj kúsok šťastia, reálna šanca na olympiádu tam je," uviedol v rozhovore pre Šport.sk 24-ročný pästiar z Bratislavy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies