Príďte sa zabaviť na Dračie dni na Bratislavskom hrade

NETKY.SK • 14 August 2023, 09:44 • 2 min
Príďte sa zabaviť na Dračie dni na Bratislavskom hrade

Už tento víkend 19. a 20. augusta sa môžete na Bratislavskom hrade ocitnúť v rozprávkovej ríši plnej drakov, princezien a čarov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Rodinný festival Dračie dni pozýva malých aj väčších návštevníkov nielen na prehliadku rozprávkových bytostí, ale aby sa aj aktívne zapojili do rôznych atraktívnych úloh. Spolu so známymi hercami (Marko Igonda, Aniko Vargová...) tak môžu pomôcť dráčikovi Arnoštovi zlomiť bosorkinu kliatbu a zažiť ďalšie dobrodružstvá pri prekonávaní prekážok v piatich kráľovských komnatách, ktoré vedú až ku kráľovskej svadbe.

Jednotlivé podujatia sa konajú v sobotu aj v nedeľu o 10.00 a o 15.00. V rozprávkovom svete sa ocitnete hneď po prekročení hradných brán. Spolu s vašimi ratolesťami môžete obdivovať dračí sprievod, pozrieť si interaktívne predstavenie s pesničkami Divadla Zábavka, zúčastniť sa pátracej výpravy po čarovnom zaklínadle v rytierskej, tanečnej, rébusovej, bylinkovej aj strigôňskej komnate, zachrániť princeznú a získať Rád Dračieho kráľovstva.

Počas Dračích dní sa môžete tešiť aj na ponuku chutných burgrov, hot-dogov, palaciniek, zmrzliny a ďalších dobrôt, z tematického obchodíku si odniesť nejaký dračí suvenír, či odfotiť sa priamo s dráčikom Arnoštom.

Festival Dračie dni funguje už od roku 2018 pod taktovkou združenia Ars Festiva. Pôvodne sa konal iba na Smolenickom zámku, postupne sa rozšíril aj na ďalšie zaujímavé historické miesta, hrady a zámky, kde môžete v atraktívnom prostredí zažiť aj s deťmi kus zábavy, súťaží, dobrodružstiev a pohody.

Vstupenky sú k dispozícii na draciedni.sk.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies