TL: Košice v najbližšom období bez Vašíčka či Bartánusa

NETKY.SK • 20 Október 2016, 11:18 • 2 min
TL: Košice v najbližšom období bez Vašíčka či Bartánusa

KOŠICE - Bez obrancu Jiřího Vašíčka a útočníka Mareka Bartánusa sa budú musieť zaobísť hráči HC Košice v najbližšom období v hokejovej Tipsport lige 2016/2017. Referuje o tom oficiálny web "oceliarov". Skúsený bek Vašíček sa po zlomenine článku palca na ľavej ruke podrobil operácii.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na nevyhovujúci posun úlomku kosti bolo rozhodnuté o operačnom riešení a úlomok bol stabilizovaný titánovou skrutkou. Predpokladaná doba liečenia je tri až štyri týždne,“ informoval hlavný lekár HC Košice Jozef Kubašovský.


Slovenský reprezentant Marek Bartánus má problémy v dolnej časti tela. "Vyšetrenie potvrdilo poškodenie v oblasti vonkajšej časti kolenného kĺbu, avšak nevyžadujúce operačné riešenie. Doba liečby v Marekovom prípade bude závisieť od priebehu liečenia poškodených štruktúr," poznamenal Kubašovský.


Už v piatkovom tipsportligovom súboji na ľade Dukly Trenčín bude mať tréner Rostislava Čada k dispozícii útočníka Michela Miklíka a uzdraveného obrancu Branislava Pavúka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies