Tínedžer kladivom zabil oboch rodičov a v dome usporiadal párty pre 60 ľudí

NETKY.SK • 19 Júl 2011, 07:09 • 2 min
Tínedžer kladivom zabil oboch rodičov a v dome usporiadal párty pre 60 ľudí

Tínedžer kladivom zabil oboch rodičov a v dome usporiadal párty pre 60 ľudí

slovakia

left justify in out

img

Sedemnásťročného mladíka z Floridy obvinili, že zabil oboch svojich rodičov kladivom a následne urobil večierok pre desiatky priateľov, kým telá obetí ležali v spálni. Informovala o tom v pondelok miestna polícia.
      Tylera Hadleyho z mestečka Port St. Lucie ležiaceho asi 80 kilometrov severne od West Palm Beach obvinili z dvoch vrážd prvého stupňa, ktorých sa podľa úradov dopustil v sobotu. Svojich rodičov, Blakea a Mary-Jo Hadleyovcov, podľa predpokladov zabil údermi kladiva do hlavy a tela a následne na sociálnu sieť Facebook napísal, že večer usporiada večierok vo svojom dome.
      Vyšetrovatelia sa domnievajú, že páchateľ na rodičov zaútočil mimo ich spálne, následne však ich telá ukryl práve tam a zamkol dvere. Na párty sa neskôr zúčastnilo približne 60 ľudí. Susedia sa sťažovali na hluk a privolali policajtov. Keď približne o pol druhej nadránom prišli účastníkov večierka upozorniť, hostia sa už začali rozchádzať.
      Policajti následne dostali informáciu, že došlo k vražde. Asi pred pol piatou nadránom sa do domu vrátili a našli dve telá zakryté plachtami, knihami a ďalšími domácimi potrebami, ako aj vražednú zbraň.
      Matka (47) bola učiteľkou na základnej škole, otec (54) pracoval v miestnej energetickej spoločnosti. Hadley navštevoval miestnu strednú školu, podľa polície ju však nedokončil. Motív činu doposiaľ nie je známy.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies