Podujatie Oktagon 25 navštívi aj bojovník z UFC

NETKY.SK • 16 Jún 2021, 14:01 • 2 min
Podujatie Oktagon 25 navštívi aj bojovník z UFC

Už túto sobotu sa Brno opäť stane hlavným mestom československého sveta zmiešaných bojových umení. Organizácia Oktagon MMA predstaví udalosť s poradovým číslom 25, na ktorej nebude chýbať vzácny hosť.

slovakia

left justify in out

Súčasťou karty bude aj Bojan Veličkovič, ktorý má bohaté skúsenosti z UFC, PFL a ďalších svetových organizácií. Srb dokonca ako jeden z mála bojovníkov dokázal pokoriť Jiřího Procházku a zhodou okolností momentálne dokončuje svoju prípravu v Procházkovom domovskom gyme. Súčasťou tímu Veličkoviča bude aj veľká hviezda, UFC zápasník Neil Magny, ktorý sa momentálne nachádza na 8. priečke welterovej divízie najprestížnejšej MMA organizácie sveta a naposledy si na body poradil s Geoffom Nealom.

 

 

Veličkovič bude v klietke bojovať s Emmanuelom Dawom a v zápase je jasným favoritom. Do karát mu bude hrať aj prítomnosť slávneho kamaráta, ktorého budú chcieť fanúšikovia s najväčšou pravdepodobnosťou „uloviť“ na kus reči a spoločnú fotografiu. Podujatie však prinesie omnoho viac zaujímavostí.

 

Hlavným ťahákom bude zápas o titul ťažkej váhy medzi šampiónom Martinom Budayom a vyzývateľom Kamilom Mindom. Duel sa mal pôvodne uskutočniť na udalosti Oktagon 23, kvôli chorobe slovenského šampióna však musel byť preložený a náš zástupca je jasným favoritom. Buday medzitým podpísal zmluvu na účasť v projekte Dana White Contender Series, ktorý by mohol byť jeho vstupenkou do UFC.

 

 

Slovensko bude mať na evente zastúpenie aj v podobe novej akvizície Oktagonu Moniky Chochlíkovej, ktorá sa u nás teší veľkej popularite. Jej súperkou bude Talianka Giulia Chinello, ktorá má v profesionálnom MMA na konte 4 výhry a 3 prehry. Chochlíková, ktorá má bohaté skúsenosti v thajskom boxe a K1, zatiaľ absolvovala jeden profizápas v MMA, uskutočnil sa však v druhej najväčšej organizácii sveta Bellator MMA a rodáčka z Trenčína v ňom zvíťazila.

 

 

Do klietky sa postaví aj obľúbený šampión 3. série Oktagon výzvy Karol „Bomby“ Ryšavý, ktorý si v československom súboji zmerá sily s Marekom Bartlom. Slovenskú enklávu bojovníkov doplní Samuel „Pirát“ Krištofič, proti ktorému sa postaví Al Matavao, exotický súper z Americkej Samoy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies