Čo nového vo Fekišovciach? Obecné zastupiteľstvo opäť funguje!

NETKY.SK • 30 Január 2019, 12:21 • 2 min
Čo nového vo Fekišovciach? Obecné zastupiteľstvo opäť funguje!

FEKIŠOVCE - Obecné zastupiteľstvo Fekišoviec v Sobranskom okrese má štyroch nových poslancov. Mandátu sa ujali náhradníci, ktorí na utorkovom (29.1.) zasadnutí zložili aj sľub.

slovakia

left justify in out

Potvrdila to starostka Miloslava Fedorová.

 

img

 

Dôvodom je fakt, že štyria z piatich poslancov sa vzdali svojho mandátu písomne ešte 16. januára. Možnosťou, ako zastupiteľstvo sfunkčniť, bolo práve nastúpenie náhradníkov, čo sú ďalší z kandidátov na poslancov, ktorí sa v minulých voľbách uchádzali o hlasy občanov. Zo šiestich náhradníkov sa mandátu vzdali dvaja.

 

Fedorová spomenula, že nové zastupiteľstvo deklarovalo vybudovanie multifunkčného ihriska. Podľa nej je v obci dosť ľudí, veľa z nich však pracuje alebo študuje mimo. "V lete sa však do obce vracajú a nemáme športovú plochu, kde by si mohli zahrať futbal, volejbal či basketbal," vysvetlila s tým, že na tieto aktivity by chceli získať aj cudzie financie.

 

Podobnú situáciu v obci zažili podľa starostky aj v minulosti. "Bolo to okolo roku 2004," poznamenala. Uviedla, že vtedy sa mandátu vzdali poslanci, ktorí nechceli spolupracovať s bývalým starostom. Na ich miesta rovnako nastúpili náhradníci.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies