Matovič ostrihaný miesto bábiky, pomýlené meno francúzskeho prezidenta. Premiér navštívil Francúzsko

NETKY.SK • 4 Február 2021, 08:15 • 2 min
Matovič ostrihaný miesto bábiky, pomýlené meno francúzskeho prezidenta. Premiér navštívil Francúzsko

PARÍŽ - Oficiálnymi témami prvej Matovičovej služobnej cesty do zahraničia tento rok bola pandémia či plán obnovy.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády Igor Matovič sa počas prvej tohtoročnej služobnej cesty do zahraničia  stretol s prezidentom Francúzska Emmanuelom Macronom. Primárnymi témami v Elyzejskom paláci v Paríži mala byť pandémia a plán obnovy. 

 

Súvisiaci článok: Premiéra SR Igora Matoviča dnes čaká v Paríži stretnutie s francúzskym prezidentom.

 

Hlava štátu Emmanuel Macron vyzdvihol, že vzťahy Francúzska a Slovenska sú založené na rovnakých hodnotách, opierajúcich sa o zásady právneho štátu a slobody tlače. Macrono ocenil nasadenie, s akým sa slovenský premiér pustil do reformy a očisty justície a do boja proti korupcii i zneužívaniu prostriedkov EÚ. 

 

„Viem, ako veľmi vám záleží na právnom štáte, slobode prejavu a základných slobodách. Cením si, čo robíte vo vašej krajine. Odvahu, s akou realizujete reformy. Viem, že ste prešli obrovskými reformami s cieľom posilniť súdnu právomoc, bojovať proti korupcii a chrániť finančné záujmy Európskej únie. Toto je naša spoločná agenda,“ uzavrel pred rokovaním Macron.

 

Takto vyzerá hrdý tatko, ktorý sa večer dal ostrihať svojej 11-ročnej dcérke Klárke ... s nožničkami na papier. Viem, že...

Uverejnil používateľ Igor Matovic Utorok 2. februára 2021

 

Matovič však nezostal svojej kontorverznej povesti nič dlhý, keď na záver tlačovej besedy Macronimu povedal príhodu týkajúcu sa jeho nového účesu a dcéry.

 

"Politiku robím rád trocha inak, tak včera večer keď som prišiel domov, hovorím mojím dievčatám, že zajtra idem do Príža za francúzskym prezidentom. V tom mi hovorí moja 11-ročná dcéra Klárka, že ale tatino, takýto vlasatý tam nemôžeš ísť, musím ťa ostrihať." hovorí Matovič počas tlačovky prekvapenému prezidentovi. ,,Klárka, vieš, ale je lockdown a kaderníctva sú zatvorené. Klárka, ale tvrdila že ona už strihala viackrát svoje bábiky. Takže toto je jej dielo. Klárka ma ostrihala," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies