Thiago Alcantara: Barcelone nie som nič dlžný

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 17:51 • 2 min
Thiago Alcantara: Barcelone nie som nič dlžný

MNÍCHOV - "Nemal som pocit, že v klube majú vo mňa dôveru. To je dôvod, prečo som ho opustil," povedal 22-ročný stredopoliar pre El País.

slovakia

left justify in out

Futbalový stredopoliar Thiago Alcantara je spokojný v tíme úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna Bayernu Mníchov a neľutuje svoj odchod z FC Barcelona.

 

Dvadsaťdvaročný kreatívny záložník nemal isté miesto v základnej zostave Kataláncov a do Bavorska prišiel pred začiatkom sezóny 2013/2014 na žiadosť nového trénera Pepa Guardiolu. 

"Barcelone som vďačný za všetko, ale klubu už nič nedlhujem. Išiel by som do hocijakého klubu, len aby som dlhšie nevysedával na lavičke. Rozhodnutie opustiť Barcelonu bolo mojím vlastným. Nikto mi nepriložil pištoľ k hlave a nedonútil ma odísť. Nemal som pocit, že v klube majú vo mňa dôveru. To je dôvod, prečo som ho opustil. V Bayerne som našiel presne to, čo som hľadal," cituje goal.com slová Thiaga pre španielske periodikum El País. 

 

Thiago je rodákom z talianskeho mesta San Pietro Vernotico, v mníchovskom drese odohral zatiaľ 20 zápasov s bilanciou tri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies