The Kills zverejnili videoklip k piesni Whirling Eye

NETKY.SK • 16 Február 2017, 14:03 • 2 min
The Kills zverejnili videoklip k piesni Whirling Eye

BRATISLAVA - Americko-anglické duo The Kills zverejnilo videoklip k piesni Whirling Eye. V 360-stupňovej novinke sa speváčka Alison Mosshart a gitarista Jamie Hince predstavili v prírode, meste či na inline dráhe.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postarala častá spolupracovníčka skupiny Sophie Muller, ktorej talent už využili napríklad aj Eurythmics, Annie Lennox, Sade, Garbage, Beyoncé, Shakespears Sister, Kings of Leon, Blur, No Doubt a mnohí ďalší.


Pieseň Whirling Eye pochádza z albumu Ash & Ice, ktorý formácia vydala vlani v júni. Nahrávka obsahuje 13 skladieb, medzi ktorými sú aj single Doing It to Death, Heart of a Dog, Siberian Nights a Impossible Tracks.


Kapela sa tento rok predstaví 6. júna v pražskom klube Roxy, zahrá aj na poľskom festivale Open'er, ktorý sa uskutoční od 28. júna do 1. júla v meste Gdynia. Vystúpi tiež na maďarskom festivale Sziget, ktorý sa bude konať od 9. do 16. augusta v Budapešti.

 


The Kills vznikli v roku 2000. Formáciu tvoria anglický gitarista Jamie Hince, ktorý si v roku 2011 vzal za manželku modelku Kate Moss, a americká speváčka Alison Mosshart, známa aj z kapely The Dead Weather. Na konte majú štúdiovky Keep On Your Mean Side (2003), No Wow (2005), Midnight Boom (2008), Blood Pressures (2011) a spomínanú Ash & Ice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies