Borat vymenil výstredné plavky za rúško! Pokračovanie úspešnej komédie uzrie svetlo sveta už o pár dní

NETKY.SK • 2 Október 2020, 09:12 • 2 min
Borat vymenil výstredné plavky za rúško! Pokračovanie úspešnej komédie uzrie svetlo sveta už o pár dní

Hollywood - Pokračovanie vtipnej komédie sa už čoskoro dostane na plátno. Po viac ako 10 rokoch ho budú môcť diváci zasa vidieť v pokračovaní filmu Borat: Subsequent Moviefilm.

slovakia

left justify in out

Nápadité plavky však Sacha Baron Cohen vymenil za rúško a namiesto vakcíny ide proti novému koronavírusu bojovať panvicou. Druhý diel komédie tak budú môcť diváci po prvý krát vzhliadnuť už 23. októbra, teda len pár dní pred americkými prezidentskými voľbami, ktoré sú naplánované na 3. novembra.

 

 

Výroba filmu bola prekvapením

Aj napriek tomu, že úspešný scenárista a herec v jednej osobe sa snažil produkciu filmu pred verejnosťou utajiť, ľudia ho nedávno zazreli ako sa v prestrojení premáva po kaliforskej pláži.

 

Taktiež bol videný na pochode za ľudské práva vo Washingtone, kde bol prezlečený za country speváka. Takže už bolo všetkým jasné, že Cohen niečo chystá, čo sa nakoniec aj potvrdilo, keďže už o pár dní bude mať film premiéru.  

 

 

Vtipne zobrazí život Američanov

V snímke bude parodovať mnohé sociálne aspekty americkej spoločnosti, zároveň sa však povenoval aj koronavírusovej pandémii, ktorá zasiahla celý svet. 

 

Vo filme sa so svojou dcérou vyberie do Ameriky, aby jej našiel vhodného ženícha, taktiež vtipne priblíži najrôznejšie situácie, ktoré ich počas cesty postretnú. 

 

Zároveň poukáže aj na aktuálnu politickú situáciu v krajine, pričom si neodpustí štipľavé poznámky na adresu viceprezidenta Mikea Pencea či prevládajúci rasizmus v krajine.

 

img

 

Za prvý diel získal Zlatý Glóbus

Sacha Baron Cohen sa preslávil vtipne stvárnenými postavami z filmov ako Borat, Ali G, Bruno a Diktátor. Najviac ho však preslávila prvá snímka Borat z roku 2006, kedy na seba strhol pozornosť snáď celého sveta, za ktoré si o rok neskôr vyslúžil aj oskarové ocenenie Zlatý Glóbus v katefórii Najlepší herec – komédia/muzikál. 

 

Nezabudnuteľná komédia si do dnešného dňa zarobila pôsobivých 262 miliónov dolárov, pričom celkový rozpočet tvoril len 18 miliónov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies