USA hlásia vlakovú nehodu, ktorá si vyžiada niekoľko obetí a desiatky zranených

NETKY.SK • 28 Jún 2022, 06:07 • 2 min
USA hlásia vlakovú nehodu, ktorá si vyžiada niekoľko obetí a desiatky zranených

KANSAS CITY – Viacero osôb prišlo o život a najmenej 50 utrpelo zranenia v pondelok pri vykoľajení osobného vlaku v americkom štáte Missouri. TASR správu prevzala v utorok z webovej stránky stanice CNN a agentúry AP.

slovakia

left justify in out

Vlak spoločnosti Amtrak s približne 243 pasažiermi sa vykoľajil po zrážke s nákladným vozidlom, ktoré prekážalo na trati. K nešťastiu došlo neďaleko obce Mendon, ktorá sa nachádza približne 135 kilometrov severovýchodne od Kansas City.

 

 

Diaľničná polícia v štáte Missouri podľa AP oznámila, že o život prišli tri osoby. Stanica CNN s odvolaním sa na zdravotnícke úrady informuje, že zranenia utrpelo najmenej 50 osôb.

 

 

Vlak smeroval z Los Angeles v Kalifornii do Chicaga v štáte Illinois. Na záberoch zverejnených na sociálnych sieťach je možné pozorovať niekoľko prevrátených vozňov, píše AP.

 

 

Možno vás zaujme: V Bratislave došlo dnes ráno k tragickej nehode



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies