Thajboxer Vlado Moravčík, člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, zabojuje o titul šampióna v najcennejšej organizácii WMC

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 21:04 • 2 min
Thajboxer Vlado Moravčík, člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, zabojuje o titul šampióna v najcennejšej organizácii WMC

BRATISLAVA - Najúspešnejší slovenský thaiboxer a člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, Vladimír Drakula Moravčík má pred sebou titulový zápas. Zabojuje o post interkontinentálneho šampióna najprestížnejšej organizácie WMC.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Viacnásobný majster Európy a sveta federácií I1,WMC,WFCA,WKN,W5 v thajskom boxe Vlado Moravčík má pred sebou ďalšiu výzvu. Čaká ho zápas o interkontinentálneho šampióna v thajskom boxe tej najcennejšej a najväčšej organizácie WMC.

 

O tituly WMC už náš Drakula v minulosti bojoval. Raz neúspešne a potom v súboji o Európsky titul WMC úspešne, keď porazil Holanďana Marka Piqueho. Tentoraz ho čaká tvrdý thajský bojovník Bernenung Kem, ktorý má na svojom konte vyše tristo zápasov a z toho 250 výhier! Tento TOP zápas bude súčasťou galavečera ENFUSION LIVE v Žiline.

 

Už po tretí krát zavíta holandská promotion ENFUSION LIVE na Slovensko do Žiliny. Seriál dvanástich turnajov ročne po svete si našiel stabilné miesto v kalendári bojových športov a 23. apríla sa fanúšikovia môžu tešiť na ďalšie pokračovanie. Holandsko, Thajsko, Anglicko, Portugalsko, Belgicko, Tenerife a v neposlednej rade Žilina to je ENFUSION LIVE. Každý mesiac môžu diváci po celom svete sledovať jednotlivé kolá svetovej série.

 

Turnaj v Žiline bude rozdelený do troch častí. Prenášať ho bude viac ako 40 televízií sveta. Hlavnou kostrou galavečera bude 4-členná pyramída ENFUSION LIVE vo váhe nad 95kg, kde bude obsadenie veľmi zaujímavé.

 

 

PROGRAM ENFUSION LIVE Žilina – 23. apríla:

 

18.00: Boxing Gala

Patrik Glézl (Diamond Gym Žilina), Mišo Šurin (BOX Sport Žilina), Michal Plesník a mnoho ďalších úspešných slovenských boxerov v predturnaji venovanému olympijskému boxu.

 

19.00: Kickboxing Talents

7 zápasov špičkových bojovníkov zo Slovenska a Čiech. Vladimír Sklouza. Pavol Garaj, Matouš Kohout, Jakub Benko, Martin Gaňo, Marko Novák za Diamond Gym, vychádzajúca hviezda Michal Helbich a mnoho ďalších.

 

21.00: ENFUSION LIVE

4-členná pyramída ťažkých váh a víťazstvo a postup do svetovej série.

 

Martin Pacas (SVK) vs Hicham Achalhi, Tomáš Hron (CZ) vs Geatan Sautron (B) – títo bojovníci sa pobijú o celkové víťazstvo. Veľmi zaujímavý súboj bude ženský zápas v podaní slovenskej jednotky Veroniky Petríkovej proti svetovej jednotke vo svojej váhe Iman Barlow z Anglicka.

 

Žilinčan Milan Paleš (Diamond Gym) prijal výzvu v podobe ostrieľaného holandského bojovníka Wiliama Diendera. Tvrdý bojovník zo Žiliny Tomáš Šenkýr boxuje nekompromisne a tiež nebude chýbať v hlavnej časti galavečera.

 

Vladimír Moravčík – niekoľko násobný majster Európy a sveta v thajskom boxe ma na tomto podujatí pred sebou poriadnu výzvu. Titul najväčšej organizácie v thajskom boxe WMC a proti sebe thajského bojovníka Berneunga Kema, ktorý má na svojom konte vyše 300 zápasov z toho 250 výhier.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, "my všetci členovia zoskupenia "levov" držime palce našmu členovi Vladovi DRAKULOVI Moravčíkovi a veríme že zabojuje ako lev a získa titul interkontinentálneho šampióna v thajskom boxe, tej najcennejšej a najväčšej organizácie WMC."

 

To je on "LEV" VLADO MORAVČÍK, pozeraj video BONARIO PICTURES:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies