Teraz bol pre zmenu napadnutý Chisora...jeho vlastným trénerom

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 11:59 • 2 min
Teraz bol pre zmenu napadnutý Chisora...jeho vlastným trénerom

Teraz bol pre zmenu napadnutý Chisora. jeho vlastným trénerom - Ostatné športy LONDÝN – Prípravy Derecka Chisoru na súboj v ťažkej váhe s Davidom Hayem sú v ohrození po tom, čo bol napadnutý svojim vlastným trénerom.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Prípravy Derecka Chisoru na súboj v ťažkej váhe s Davidom Hayem sú v ohrození po tom, čo bol napadnutý svojim vlastným trénerom.

28-ročný Londýnčan bude v ringu riešiť svoje predchádzajúce spory s Hayem 14.júla na Upton Parku v Londýne, teda štyri mesiace potom, čo sa títo dvaja pobili na tlačovej konferencii v Mníchove. Avšak Chisora pravdepodobne bude ​​musieť dokončiť prípravu a tréning bez svojho dlhodobého mentora Dona Charlesa, ktorý priznal, že napadol svojho zverenca potom ako mu povedal, aby mu dal dole chránič z hlavy.

Súboj, ktorý bude sledovaný rekordný davom na štadióne West Hamu, sa stretáva s problémami odkedy bol ohlásený. Ani Chisora ​​ani Haye nemajú licenciu British Boxing Board of Control (BBBC), čo viedlo k tomu, že zakročila luxemburská Boxová federácie. BBBC reagovala tým, že zo svojich radov vylúči každého, kto sa do kontroverzného súboja zapojí.

Don Charles sa vo februári tiež zaplietol do kontroverznej šarvátky na tlačovke po Chisorovom prehratom súboji s Vitalijom Kličkom. V jednej chvíli Haye chytil statív kamery a zahnal sa ním na trénera.

"Nebudem zachádzať do podrobností, prečo chcel, aby som mu dal dole chránič z hlavy," povedal Charles pre BoxNation.

"Je aj iný spôsob, ako niekomu niečo povedať a volá sa to rešpekt. Ja nie som hlupák. Požiadal ma, aby som mu dal dole chránič z hlavy a ja som ho fyzicky napadol. Je to najhoršia vec, čo sa stala odkedy som s ním a bol som s ním 10 rokov, som pre neho ako otec.  Je mi ľúto, že som ho napadol, pretože nikdy by ste nemali dvihnúť ruku na niekoho, ale aj som človek s emóciami, takže aj ja chcem, aby sa ku mne správal úctivo. Nebudem tolerovať takéto správanie. Moja matka a otec sa so mnou takto nerozprávajú a už vôbec nie niekto, komu som pomáhal po dobu 10 rokov, aby sa stal boxerom akým je."

Dva týždne pred zápasom s Hayem teda nie je jasné, či Charles bude aj naďalej spolupracovať s Chisorom.

"Neviem, či sa to bude dať znovu oživiť," dodal. "On ma zamestnáva aby som ho trénoval, takže je to na ňom a jeho manažérovi (Frank Warren), či ma vyhodia alebo nie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies