Tenista Andrej Martin spojil sily s trénerom Miklušičákom

NETKY.SK • 21 December 2016, 13:54 • 2 min
Tenista Andrej Martin spojil sily s trénerom Miklušičákom

BRATISLAVA - Slovenský tenista Andrej Martin pred novou sezónou spojil sily s trénerom Petrom Miklušičákom.

slovakia

left justify in out

Spolu sa pripravujú už od decembra, obaja sú členmi trnavského klubu TC Empire. Tohtoročný finalista turnaja ATP World Tour 250 na antuke v chorvátskom Umagu A. Martin o tom informoval na svojej fanúšikovskej stránke a potvrdil to aj pre agentúru SITA. Iba 30-ročný Miklušičák v minulosti krátko pôsobil aj ako tréner či sparingpartner súčasnej svetovej ženskej päťky Dominiky Cibulkovej.


"Teším sa na našu spoluprácu. Verím, že zažijeme veľa pekných momentov v novej sezóne a pokúsime sa o dlhodobý prienik do hornej stovky rebríčka," uviedol Andrej Martin. Aktuálne štvrtý najlepší slovenský tenista v singlovom rebríčku ATP (137.) sa ešte donedávna pripravoval pod vedením Miloslava Grolmusa, rozišli sa v dobrom. "Ešte raz sa mu chcem poďakovať za odvedenú prácu v tomto roku, spolu sme zažili niekoľko krásnych víťazstiev. Rovnako ďakujem môjmu klubu TC Empire za ochotu pri angažovaní a výbere nového trénera," napísal Andrej Martin.


Kooperácia 35-ročného piešťanského rodáka Grolmusa s 27-ročným Bratislavčanom Martinom viedla v tejto sezóne k premiérovému prieniku do Top 100, konkrétne na 98. pozíciu. "Zostali sme kamarátmi. Človek by sa mal vždy rozísť slušnou cestou - v práci aj vo vzťahu - a tým ukázať svoj charakter. Ďakujem, Andrej Martin, ešte raz za nezabudnuteľný rok," napísal Grolmus na facebooku.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies