Po čelnom skle im liezol 3-metrový had, použili stierače aby ho odplašili a zožali za to kritiku

NETKY.SK • 17 Február 2021, 15:01 • 2 min
Po čelnom skle im liezol 3-metrový had, použili stierače aby ho odplašili a zožali za to kritiku

QUEENSLAND - Mladému páru narobil šarapatu 3-metrový pytón plaziaci sa po ich čelnom skle auta.

slovakia

left justify in out

Melissa Hudson a jej partner Rodney Griggs smerovali autom po diaľnici Bruce Highway do Alligator Creek na severe Queenslandu, a zrazu zbadali na prednom skle svojho auta veľkého pytóna.

 

 

Na videu vidno, že zapli stierače v nádeji, že im to pomôže hada odplašiť. Trojmetrovému hadovi sa nakoniec nič nestalo, bol v poriadku. Museli zastaviť a s pomocou iných ľudí sa hada zbavili.

 

img

 

„Bolo to celkom zábavné, vedeli sme, že musíme zastaviť, aby sme mohli získať pomoc,“ povedala pani Hudsonová. Zastavili teda a  riadiaci premávky zastavil dopravu, ktorá mala ísť opačným smerom, takže sa had mohol dostať na druhú stranu cesty.

 

„Čo keby had vošiel a bol vo vnútri auta? Bolo by to hrozné,“ vyjadrila obavy Hudsonová.

 

img

 

„Dúfajme, že tam bude žiť šťastne až do konca,“ dodala Melissa Hudson.

 

Mnohí, ktorí videli video na internete začali pani Hudsonovú a jej partnera kritizovať za to, že sa pokúšali hada zbaviť pomocou stieračov. „Aký hrozný človek. Chudák krajta nikoho nezranil. Dúfam, že ťa karma nájde," komentoval nahnevaný divák.

 

img

 

Ďalší podráždený užívateľ to okomentoval: „Aký krutý človek. Dúfam, že bude vodič tohto vozidla upozornený alebo pokutovaný za to, že nie je ohľaduplný k živej bytosti!“ Zdá sa, že nikto nejavil obavy o mladý pár v aute, ale báli sa o hada.

 

V Austrálii sú aj mačky hrdinkami

 

O Austrálii je všeobecne známe, že je plná sitáciíí, v ktorých môžete prísť o život. Hada bežne stretnete vo svojej pivnici, či záhrade. Nedávno tam zomrela mačka, keď prichádzala na pomoc deťom v Queenslande, potom ako ich ohrozil smrtiaci had. Chránila dve malé deti pred plazom tým, že stála medzi nimi. 

 

Takéto nebezpečenstvá zažívajú domáci na dennom poriadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies