Už sa vám to niekedy stalo? Nákup na internete môže dopadnúť aj takto!

NETKY.SK • 23 Február 2023, 10:00 • 2 min
Už sa vám to niekedy stalo? Nákup na internete môže dopadnúť aj takto!

Nákup na internete je záležitosť rýchla a pohodlná, nemusíme vstávať a niekam ísť, čo je obzvlášť príjemné v chladnom počasí, keď nás najviac láka teplé objatie domova. Navyše internet je ako nikdy sa nekončiaca kniha, toľko ponúk, od výmyslu sveta, každý si nájde čosi, čo mu bude vyhovovať a stačí len zopár klikov.

slovakia

left justify in out

Len trošku začiarknuť toto, tamto potvrdiť a tovar môže byť náš, môžeme sa vytešovať a očakávať slávny deň, keď sa ho dočkáme aj osobne.

 

 

No a potom uplynie čas, konečne zásielku držíme v rukách, usmievame sa od ucha k uchu, pripravení pochváliť sa komukoľvek, kto bude ochotný načúvať. Otvoríme balíček a ostaneme v nemom úžase.

 

Veď toto sme si neobjednali! Áno, aj takéto nemilé situácie prináša doba internetu, vďakabohu, nie až tak často, ale predsa sa niekomu dostane nechceného zážitku a ešte nechcenejšieho balíčka. Ponúkame vám niekoľko príbehov, naozaj len trošku, lebo dnes už sa na tom hlavní aktéri len pousmejú, hoci vtedy im dvakrát do smiechu nebolo.

 

Mal to byť darček

 

Mladej mamičke sa narodili samí chlapci, veľmi nezbední, veľmi hraví, ale to vlastne platí na všetky deti. Títo sa však nesmierne radi zabávali tak, že predstierali vlastníctvo obchodu. Boli predavači aj majitelia, všetko naraz a dom bol zakaždým hlučnejší a veselší.

 

Mamička si povedala, že svojich chlapcov prekvapí, a keďže sa blížili Vianoce, ani nemusela dlho čakať. Objednala im obchodík pre deti, netrpezlivo rátala dni, lebo vedela, že keď to uvidia, budú od šťastia celí bez seba.

 

Darček prišiel, ona ho rozbaľovala, aby mu vymyslela správne miesto aj načasovanie, keď tu zrazu jej zrak padol na obsah krabice. Namiesto obchodu v ňom našla, a teraz sa podržte, lampu.

 

Topánky

 

Aj ďalšia príhoda sa týka istej matky s dvoma deťmi. Dievčatko a chlapček. Dievčatku zakúpila topánky so svetielkami, nech má peknú obuv a nech sa popri chôdzi ešte aj vytešuje. Topánky prišli, v dome bola radosť, ale aj žiarlivosť. Aj chlapček si také želal, a keďže matka by mu, prirodzene, zniesla aj modré z neba, aj zelené, keby tam bolo, ihneď mu ich aj objednala.

 

Zásielku doručili, ale keď sa konalo slávnostné otváranie, dobrá nálada opadla u všetkých zúčastnených. Tentoraz neprišli topánky so svetielkami, ale len tie svetielka.

 

Šaty

 

Žene sa zapáčili šaty, ihneď, ako ich zbadala na obrázku, bola nimi doslova uchvátená. Nech by stáli čokoľvek, zadovážila by si ich, v hlave sa jej premietla aj konkrétna príležitosť, v rámci ktorej si pôvabný kúsok oblečie a zapôsobí v spoločnosti. Zaplatila, s prekvapením zistila, že dátum doručenia bude onedlho.

 

A hádajte, ako sa to skončilo. Šiat sa dočkala, aj vyzerali presne tak, ako sľuboval obrázok. Problém spočíval v tom, že to boli šaty určené pre bábiku. Nuž sa mohla tešiť akurát tak malá neter, ktorá ihneď jednu svoju bábiku aj takto vyparádila.

 

Handra

 

Posledný príbeh tiež súvisí so šatami. Jáj, ako sa jej len pozdávali, letné šatôčky s krajkami, už sa videla, ako vykračuje po ulici, slnko svieti a ona je oblečená takto. Namiesto šiat však obdržala čosi čudné. Áno, boli to šaty, ale pôsobili, ako keby ich dodupalo stádo slonov či sa s nimi pohrali v maštali iné zvieratá. Využitie si našli, povedala si, že aspoň bude mať handru na čistenie, veď tá sa zíde vždy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies