TECHNIKA Tak tento sa im vydaril! Nový model telefónu prekvapí dizajnom aj menom

NETKY.SK • 13 August 2022, 16:00 • 2 min
TECHNIKA Tak tento sa im vydaril! Nový model telefónu prekvapí dizajnom aj menom

Navrhnutý s inštinktom, aby vrátil radosť do každodenných interakcií. O to sa pričinia mnohé vylepšenia ako Glyph Interface, vynovený operačný systém a excelentný 50MP duálny fotoaparát.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť so zaujímavým názvom – Nothing Technology Limited predstavila telefón (1) - Phone (1). Ide o prvý smartfón a bránu do budúceho prepojeného a otvoreného produktového ekosystému. Vnútri telefónu sa nachádza prepracovaným systémom Nothing OS, 120 Hz OLED displej a o všetky procesy sa stará čip Qualcomm® Snapdragon™ 778G+.

 

 

„Phone (1) sme navrhli ako produkt, o ktorý by sme sa radi podelili s priateľmi a rodinou,“ povedal Carl Pei, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Nothing. „Tento jednoduchý princíp nám pomohol zísť z vychodených ciest, naladiť sa na naše inštinkty a pevne dúfame, že sa nám podarí vytvoriť zážitok, ktorý znamená začiatok zmeny v stagnujúcom odvetví.“


 

Rozhranie Glyph je nový spôsob komunikácie, ktorý vám pomôže minimalizovať čas strávený na obrazovke. Jedinečné svetelné vzory tvorené 900 LED diódami indikujú, kto volá, a signalizujú upozornenia aplikácie, stav nabíjania a ďalšie. Jednoducho spárujte jednotlivé kontakty s vyzváňacím tónom, každý s jedinečným vzorom glyfov, aby ste nikdy nezmeškali to, čo je skutočne dôležité.

Nothing Phone (1) má priehľadnú zadnú stranu s jedinečným dizajnom zloženým z viac ako 400 komponentov. Jeho rám zo 100 % recyklovaného hliníka ho robí ľahkým a odolným, zatiaľ čo viac ako 50 % plastových komponentov telefónu je vyrobených z biologických alebo spotrebiteľsky recyklovaných materiálov – čo je najvyššie percento v tomto odvetví.


 

Vylepšený operačný systém Nothing

 

Nothing OS prináša to najlepšie z Androidu. Žiadny bloatware! Iba čistá rýchlosť a plynulý používateľský zážitok. Hardvér a softvér hovoria jedným vizuálnym jazykom, s wigetmi, fontmi, zvukmi a tapetami, všetko navrhnuté interne. Ekosystém Nothing je domovom všetkých vašich obľúbených technológií.

 

 

Pokročilé duálne fotoaparáty

 

Duálny fotoaparát telefónu (1) má dva pokročilé 50 MP senzory, pričom hlavný fotoaparát poháňa vlajková loď Sony IMX766. Široká clona ƒ/1,8, duálna stabilizácia obrazu a 10-bitové farebné videá. Inteligentné funkcie, ako je nočný režim a detekcia scény, prispôsobia perfektné nastavenia pre každú snímku.

 

Nabíjajte rýchlo a nabíjajte bezdrôtovo. Získajte 18 hodín používania na každé nabitie a dva dni v pohotovostnom režime. Dosiahnite 50 % energie len za 30 minút nabíjania. Napájacie príslušenstvo ako Nothing Ear (1) s 5W spätným nabíjaním. Glyph nabíjacej cievky sa dokonca rozsvieti, čo znamená, že prebieha reverzné nabíjanie.




Predaj zaujímavého Nothing Phone (1) sa začal 21. júla 2022 vo viac ako 40 krajinách a regiónoch vrátane Spojeného kráľovstva a Európy na stránke Nothing.tech.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies