TE: Žilina angažovala Križana

NETKY.SK • 11 Október 2014, 12:20 • 2 min
TE: Žilina angažovala Križana

ŽILINA - Hokejistom MsHK DOXXbet Žilina by mal pomôcť na vyššie priečky v Tipsport extralige, ako je ich súčasná 9. pozícia, brankár Karol Križan.

slovakia

left justify in out

Skúsený gólman s reprezentačnou minulosťou sa v slovenskej extralige objaví po viac ako troch rokoch. Tridsaťštyriročný Križan sa doteraz pripravoval v Liptovskom Mikuláši, od utorka trénuje v Žiline.

"S Karolom sme sa v piatok dohodli na kontrakte do konca sezóny. Dúfam, že zvýši konkurenciu na brankárskom poste a využije svoje dlhoročné skúsenosti a schopnosti k tomu, aby sme sa v tabuľke posúvali vyššie. Je už len na tréneroch, kedy mu dajú šancu v zápase," povedal pre sobotňajšie vydanie denníka Šport športový riaditeľ MsHK Imre Valášek. 

 

"Bolo mojím snom si zachytať za rodnú Žilinu a dúfam, že sa mi to aj splní," uviedol pre Šport Karol Križan, ktorý naposledy pôsobil v Nórsku v tíme Tönsberg Vikings. Bronzový medailista z juniorských MS v sezóne 1998/1999 na Slovensku chytal v ročníku 2012/2013 za Nové Zámky v MOL lige, predtým v sezóne 2010/2011 pôsobil v extraligovom Martine či prvoligovej Detve. V minulosti bol hráčom Liptovského Mikuláša, Zvolena, švédskych mužstiev MODO či Växjö, švajčiarskeho Ambri-Piotta alebo tímu Ritten/Renon v Taliansku. 

 

V Žiline je na skúške útočník Ondrej Rusnák, mužstvo trénera Petra Mikulu opustil český obranca Roman Kadela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies