Táňa Pauhofová sa pripravuje na postavu Lídy Baarovej vo filme Filipa Renča

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 19:09 • 2 min
Táňa Pauhofová sa pripravuje na postavu Lídy Baarovej vo filme Filipa Renča

PRAHA - Koncom marca začne český režisér Filip Renč s nakrúcaním filmu Hodina pokušení, príbehu o vzťahu českej hviezdy strieborného plátna Lídy Baarovej a šéfa propagandy v nacistickom Nemecku Josepha Goebbelsa.

slovakia

left justify in out

V hlavných úlohách snímky, ktorej úvodné nakrúcanie odložili z vlaňajšieho septembra a októbra na marec 2015, sa objavia slovenská herečka Táňa Pauhofová a rakúsky herec Karl Markovics známy vďaka hlavnej postave rakúskeho oscarového filmu Diablova dielňa (Die Fälscher) režiséra Stefana Ruzowitzkého. 
     

Postavu Baarovej otca by mal stvárniť Martin Huba, postavu známeho nemeckého herca, niekdajšieho Baarovej partnera tak na striebornom plátne, ako aj v súkromí Gustava Fröhlicha vytvorí Gedeon Burkhard známy napríklad zo seriálu Komisár Rex.
     

Film by sa mal nakrúcať v Česku, Nemecku a Francúzsku.
     

Ako uviedla podľa internetového serveru iDNES.cz Táňa Pauhofová, v súčasnosti sleduje Baarovej filmy a snaží sa pochopiť osobnosť, ktorú čoskoro stvárni pred filmovou kamerou. "Obdivujem, že vstala vždy znovu ako Fénix z popola," cituje server slovenskú herečku, ktorej sa najviac páči spomedzi Baarovej filmov Panenství, aj keď je podľa jej slov každý z jej filmov iný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies