Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa vrámci turné Perfetto predstaví aj v Bratislave

NETKY.SK • 1 Október 2015, 11:08 • 2 min
Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa vrámci turné Perfetto predstaví aj v Bratislave

BRATISLAVA - Taliansky spevák Eros Ramazzotti vystúpi 15. marca v Bratislave. Päťdesiatjedenročný interpret sa zastaví na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v rámci druhej časti turné Perfetto.

slovakia

left justify in out

Hudobník, ktorý dovtedy vystúpi napríklad 2. októbra vo Viedni či 30. októbra v Prahe, plánuje zaspievať staršie hity, ale aj skladby z najnovšieho albumu Perfetto (2015). Vstupenky na koncert sú dostupné na webstránke www.xl.sk od 35 do 199 eur.


Eros Ramazzotti sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1981. Debutový album Cuori agitati vydal v roku 1985, tento rok v máji mu vyšla spomínaná, zatiaľ posledná nahrávka Perfetto. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad duety Cose Della Vita - Can't Stop Thinking of You s Tinou Turner, Piú che puoi so Cher alebo Belong to You (Il Ritmo della Passione) so speváčkou Anastaciou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies