Taliansky cyklista Pozzovivo odstúpil z pretekov Gira d´Italia pre koronavírus, nakazených je už celkovo deväť

NETKY.SK • 16 Máj 2023, 16:0 • 2 min
Taliansky cyklista Pozzovivo odstúpil z pretekov Gira d´Italia pre koronavírus, nakazených je už celkovo deväť

VIAREGGIO - Taliansky cyklista Domenico Pozzovivo nenastúpil v utorok na 10. etapu Gira d´Italia. Jazdec stajne Izrael - Premier Tech mal pozitívny test na koronavírus. Celkovo je nakazených jazdcov už deväť.

slovakia

left justify in out

Taliansky cyklista Domenico Pozzovivo nenastúpil v utorok na 10. etapu Gira d´Italia. Jazdec stajne Izrael - Premier Tech mal pozitívny test na koronavírus.

 

Vrchárskemu špecialistovi patrilo v priebežnom hodnotení 46. miesto s mankom 3:02 min na vedúceho Remca Evenepoela. Belgičan však musel v pondelok v priebehu voľného dňa taktiež odstúpiť z pretekov z rovnakého dôvodu. Celkový počet jazdcov, ktorý nemôžu na prvých pretekoch veľkej trojky v sezóne pokračovať, stúpol v utorok na deväť. Organizátori už zareagovali zavedením povinného nosenia rúšok.

 

Giro navyše trápi aj počasie. Piatkovú 13. etapu skrátili z pôvodne plánovaných 207 km na 199. Dôvodom je riziko vzniku lavín. Informovala DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona