Emily zostáva v Paríži a Netflix si veľkoryso objednal ďalšie dve série

NETKY.SK • 20 Január 2022, 12:05 • 2 min
Emily zostáva v Paríži a Netflix si veľkoryso objednal ďalšie dve série

Netflix predĺži populárny romantický seriál Emily in Paris a naozaj urobí dobre.

slovakia

left justify in out

Tretia a štvrtá séria sú už na ceste. Táto správa prichádza krátko po vydaní druhej série, ktorá bola počas debutového týždňa sledovaná až 107,6 milióna hodín.

 

 

Do zoznamu top 10 sa podarilo novej sérii zostať v 94 krajinách. Prvá séria Emily in Paris dosahovala rekordy, čím sa stala najsledovanejšou komédiou roka 2020 na Netflixe. Počas prvého mesiaca ju videlo 58 miliónov domácností.  

 

img

 

Mladá Američanka Emily sa presťahuje do Paríža, aby nasledovala svoj sen v marketingovej spoločnosti Savior. Ale nie je všetko len ideálne a krásne, svoju pozíciu vo svete sociálnych sietí si musí naozaj vydupať. Do pracovných povinností sa jej zamotá milostný štvoruholník medzi jej susedom šéfkuchárom Gabrielom, biznis partnerom Antoinom a kamarátkou Camille.  

 

img

 

 

Druhá séria kvôli pandémii odštartovala nakrúcanie v máji 2021 a dokončila v júli. Romantický seriál z pera amerického spisovateľa Darrena Stara uspel aj na Zlatom glóbe a Emmy, kde získal



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies