Taliansko bude trénovať na hrboľatom ihrisku v Manause

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 18:52 • 2 min
Taliansko bude trénovať na hrboľatom ihrisku v Manause

MANGARATIBA - Futbalisti talianskej reprezentácie napriek problémom s ihriskom napokon budú trénovať na štadióne v Manause pred svojím úvodným vystúpením na majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Výprava z Apeninského polostrova pricestuje do srdca Amazonského pralesa v piatok, deň pred prvým zápasom D-skupiny proti Anglicku. Podľa stredajších fotografií z Amazonia Areny je trávnik vysušený, sú na ňom žlté pásy. Veľkosť trávy je na rôznych miestach rozdielna a hracia plocha je poriadne hrboľatá.

 

"Nechystáme sa meniť harmonogram. Vedeli sme, že tam bol trochu vypálený trávnik pre veľké teplo, ale jeho farba nás netrápi," povedal šéf talianskej delegácie Demetrio Albertini, ktorý dodal, že Taliani si chceli skontrolovať ihrisko osobne, ale zabránili im v tom demonštrácie na letisku v Rio de Janeiro. "Úprimne, trávnik na štadióne v Manause je v zlom stave," povedal ešte v stredu hlavný správca hracej plochy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies