Takto by podľa mužov mala vyzerať ideálna žena

NETKY.SK • 24 September 2016, 15:58 • 2 min
Takto by podľa mužov mala vyzerať ideálna žena

BRATISLAVA - Strávite veľa času pred zrkadlom, robíte všetko pre to aby ste sa mužom páčili a možno aj všetko zbytočne. Viete aký je ideál krásy podľa mužov?

slovakia

left justify in out

Prsia
Pánov fascinuje ich tvar, pružnosť, jemná koža a tiež vôňa, ktorú vraj bradavky vydávajú pri sexe. Niektorí muži uprednostňujú menšie poprise. To bujné má ale predsa len prednosť, muž prsníky podvedome vníma aj ako ideálny nástroj pre dojčenie jeho detí. Okrem samotných prsníkov mužov veľmi ho vzrušuje ryha medzi nimi.

 

Zadok

Snažíte sa chudnúť a mať čo najmenší zadok? Pokojne s tým prestaňte. Nie je síce žiadúce mať ho v rozmeroch Vestonickej Venuše, ale vedzte, že podobne ako u pŕs, tvoria jeho tkanivo z časti tuk, čo vytvára z hľadiska mužov príjemnej obliny a keď chudnete, tak ich strácate. Čím viac sa ženské telo líši od mužského, tým viac je pre nich prísľubom úžasného sexu i budúceho materstva.

 

Postava

Širšie boky, úzky pás a bujná prsia, to je mužský sen. Pomer šírky v páse a bokov by mal byť 70-80%.

 

Nohy

Čím dlhšie, tým viac mužov vzrušujú. Mužov odpudzujú nohy ako špáradlá, páčia sa im pekne tvarované nohy, nevadia im ani málinko silnejšie, aj tu platí, že telesný tuk a zaoblenie lýtok odlišuje nohy muža a ženy.

 

Brucho

V niekotrých krajinách sa považuje za príťažlivé, keď má žena mierne vypuklé bruško. U nás to však neplatí. Mužov najvaic priťahuje ploché brucho.

 

Držanie tela

Keď sa narovnáte, predĺži sa vám šija, vyniknú prsia, mierne prehnutie bedrovej chrbtice zvýrazní zadok.

 

Tvár

Ideálom je dievčenská, ba až detská tvár, s vystúpenými lícnymi kosťami, drobnou spodnou časťou, veľké oči a malý noštek. Takýto zjav v mužoch budí ochranárske pudy, pretože pôsobí nežne a bezbranne. Nevyhnutný je červený rúž, to je farba, ktorá na mužov pôsobí najviac. Čím nápadnejšie a širšie sú ústa, tým lepšie.

 

Dlhé vlasy

Krátke vlasy sa síce dajú bleskovo upraviť a nezaberú to toľko práce, ale odjakživa u mužov vyhrávajú ženy s dlhými vlasmi. Dlhé, najmä však dlhé svetlé vlasy, sú pre nich známkou mladosti a ženskosti.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies