Tyson pohoršil verejnosť: Chcel podplatiť ošetrovateľa v ZOO, aby gorile mohol urobiť toto!

NETKY.SK • 20 Február 2019, 12:27 • 2 min
Tyson pohoršil verejnosť: Chcel podplatiť ošetrovateľa v ZOO, aby gorile mohol urobiť toto!

Jeden z najznámejších boxerov sveta ponúkol ošetrovateľovi v ZOO úplatok 10-tisíc eur, len aby pristúpil na jeho bizarnú požiadavku.

slovakia

left justify in out

To, že Mike Tyson je poriadne kontroverzný človek, nie je pre nikoho z nás novinka. Veď napokon, za všetko hovorí jeho najznámejší „úlet“, keď v ringu svojmu súperovi odhryzol ucho. Tým však evidentne nepovedal svoje posledné slovo. Najnovšie totiž do médií prenikla pohoršujúca informácia, ktorá zaskočila nielen milovníkov zvierat.

 

Tyson sa totiž pred časom pokúsil podplatiť ošetrovateľa v zoologickej záhrade sumou v prepočte vyššou, než 10-tisíc eur za to, ak mu umožní pobiť sa s gorilou. Keď sa tým začali zaoberať média a konfrontovali ho s nejednou otázkou, poskytol vyjadrenie, v ktorom tvrdil, že chcel len romantiku pre seba a svoju ženu Robin.

 

Bývalý boxer je známy záľubou v exotických zvieratách, ktoré aj sám chová. Požiadal preto ošetrovateľa, aby sprístupnil ZOO len pre neho a jeho manželku, s ktorou si tu chceli vychutnať romantickú prechádzku. Tá mala byť zakončená zápasom s gorilou. Svoj neuveriteľný zámer neskôr zdôvodnil tým, že počas návštevy areálu si všimol, že jedna gorila očividne šikanovala ostatné, ktoré trpeli. Chcel preto vziať spravodlivosť do vlastných rúk a s mnohonásobne silnejším zvieraťom sa pobiť. Ošetrovateľ na to, chvalabohu, nepristúpil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The T-shirt says it all. Need Miami vibes soon #artbasel #miketyson

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies