Syna Roda Stewarda Liama zavialo z Kalifornie na Aljašku

NETKY.SK • 29 Október 2015, 11:42 • 2 min
Syna Roda Stewarda Liama zavialo z Kalifornie na Aljašku

ANCHORAGE - Syn speváka Roda Stewarta a niekdajšej modelky Rachel Hunterovej Liam Stewart je od októbra "aljašským esom".

slovakia

left justify in out

Nádejného hokejistu získal do svojho kádra klub Aljaška Aces účinkujúci v ECHL. Dvadsaťjedenročný stredný útočník začínal s hokejom v Los Angeles, zo slnečnej Kalifornie sa cez štyri roky v Spokane v Missouri dostal až do chladného Anchorage, kde sídli tím napojený na farmárske štruktúry Minnesoty Wild.


"Chcel som hrať hokej, preto som dnes tu," vyhlásil nový zverenec trénera Roba Murrayho, ktorý má v šatni aj ďalšie slávne meno, aj keď oveľa hokejovejšie. Dean Chelios je syn bývalého hráča NHL Chrisa Chieliosa. "Je to iba jeden z hráčov v mojom tíme. Vie dobre, čo má robiť, aby bol úspešný," uviedol Murray na margo Stewarta.


Liam Stewart reprezentoval v apríli Veľkú Britániu na turnaji I. divízie B-skupiny majstrovstiev sveta hokejistov v holandskom Eindhovene. Jeho otec je známym futbalovým fanúšikom Celticu Glasgow. "V hokeji dokáže zaregistrovať iba gól môjho tímu. To je všetko. Povedal som mu, že viac nepotrebuje vedieť - iba či vyhráme alebo skórujeme," vysvetlil Liam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies