Sveter Kurta Cobaina z koncertu pre MTV Unplugged je na predaj

NETKY.SK • 4 November 2015, 15:11 • 2 min
Sveter Kurta Cobaina z koncertu pre MTV Unplugged je na predaj

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky zosnulého amerického hudobníka Kurta Cobaina si budú môcť kúpiť sveter, ktorý mal oblečený v roku 1993 počas koncertu s kapelou Nirvana v relácii MTV Unplugged.

slovakia

left justify in out

Americká aukčná sieň Julien's Auctions odhaduje, že oblečenie vydraží za 40 až 60-tisíc dolárov (v prepočte približne 36 až 55-tisíc eur), pričom vyvolávacia cena je 20-tisíc dolárov (približne 18-tisíc eur).


Počas aukcie, ktorá sa bude konať 7. novembra, taktiež ponúknu za štyritisíc dolárov (približne 3600 eur) prameň Cobainových vlasov. Nového majiteľa či majiteľku môže mať aj predná blana na veľký bubon s logom The Beatles, ktorú bubeník Ringo Starr použil napríklad vo februári 1964 počas vystúpenia legendárnej kapely v The Ed Sullivan Show. Do dražby sa dostali aj gitara Johna Lennona, s ktorou nahral skladby ako Love Me Do a Please Please Me, ďalej zlaté, 24-karátové piano Elvisa Presleyho, ručne písané texty speváka kapely Pearl Jam Eddieho Veddera alebo oblečenie a ďalšie predmety zosnulého Michaela Jacksona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies