Svet rozhádali tieto šaty: Akej farby sú?!

NETKY.SK • 27 Február 2015, 19:09 • 2 min
Svet rozhádali tieto šaty: Akej farby sú?!

BRATISLAVA – Svet má dosť iných problémov ako hladomor, vojny, globálne otepľovanie, civilizačné choroby, atď. Avšak aj napriek týmto závažným problémom sa dokáže rozhádať kvôli jednej malichenosti. Tou drobnosťou sú tieto šaty

slovakia

left justify in out

img

 

Dvadsaťjedenročná škótska speváčka Caitilin McNeil zavesila fotografiu šiat na Tumblr. Poslala jej ich príbuzná, ktorá sa chystala na svadbu s otázkou či si môže vziať modročierne šaty. Naseldovala hádka medzi Caitilin a jej manželom, pretože obaja videli šaty v rôznych farbách.

 

Niektorí vidia šaty ako modročierne, iní ako zlatobiele a niektorí dokonca aj ako modrohnedé. „V skutočnosti sú modročierne,“ povedala Caitlin a na svoje facebook zverejnila aj originál fotografiu z obchodu.

 

img

 

Záhada vyriešená

Podľa psychológov a odborníkov mozog každého jedného človeka interpretuje svetlo, ktoré prichádza do očí inak. Ide len o tzv. očný klam.

 

img

 

Hádajú sa už aj celebrity

Diskusia o farbe šiat rozdelila aj celebrity, ktoré na twitteri zverejňovali svoje pohľady na farbu šiat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies