Ďalšia potupa pre Manchester United, od Brentfordu dostal štvorku

NETKY.SK • 14 August 2022, 11:07 • 2 min
Ďalšia potupa pre Manchester United, od Brentfordu dostal štvorku

Manchester United má za sebou katastrofálny vstup do novej sezóny anglickej Premier League. Zúfalosť slávneho klubu sa naplno prejavila vo včerajšom večernom zápase 2. kola proti Brentfordu, ktorý si z obrany United urobil doslova trhací kalendár.

slovakia

left justify in out

Brentford na domácej pôde potešil svojich fanúšikov a už v 35. minúte svietilo na tabuli skóre 4:0. Po góloch Dasilvu, Jensena, Meeho a Mbeuma sa zdalo, že Červení diabli dostanú ešte väčší prídel, súper však duel napokon v pokoji dohrával. Priaznivci United majú hlavy v smútku, veď ide o najhorší vstup do sezóny od roku 1992 a nový tréner Erik ten Hag pôsobil na lavičke bezradne.

 

 

Svoj deň nemal ani brankár David De Gea, ktorý potopil mužstvo dvomi obrovskými chybami a po zápase si sypal popol na hlavu. „Dnes som svoj tím pripravil o tri body a z mojej strany to bol slabý výkon. Bol to príšerný deň.“

 

„Chyby sú súčasťou futbalu, musíte pokračovať a konať. Tri striedania cez polčas mali na trávnik priviesť čerstvých hráčov. Ak by sa dalo, mohol som vymeniť celú zvyšnú osmičku,“ vyjadril sa ten Hag, ktorý po úspešnej anabáze v Ajaxe Amsterdam tvrdo narazil na realitu krízou zmietaného klubu.

 

 

Najúspešnejší anglický mančaft sa v minulej sezóne nedokázal kvalifikovať do Ligy majstrov, čo spôsobilo, že hviezdny Cristiano Ronaldo chcel odísť za novou výzvou a vynechal značnú časť prípravy. O služby skúseného futbalistu však nebol veľký záujem a vyzerá to tak, že rodák z Madeiry bude musieť ostať v súčasnom pôsobisku.

 

 

Ten Hag sa počas leta zameral na zisk Frenkieho De Jonga z Barcelony, hráč však kvôli dlhodobej výsledkovej mizérii United o prestup záujem nemal. Keďže do konca prestupového obdobia ostávajú zhruba dva týždne, špekuluje sa o príchode nových posíl, ktoré pôvodne neboli na zozname vytipovaných hráčov. Klub sa údajne dohodol s Adrienom Rabiotom, ktorý sa v Juventuse ocitol na vedľajšej koľaji a v Taliansku nepodával optimálne výkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies