Švajčiari si vyhliadli Kollera za Hitzfeldovho nástupcu

NETKY.SK • 25 Október 2013, 12:57 • 2 min
Švajčiari si vyhliadli Kollera za Hitzfeldovho nástupcu

ŽENEVA - Švajčiari hľadajú nového trénera futbalovej reprezentácie v susedných rakúskych vodách, vyhliadli si Marcela Kollera. Bývalý švajčiarsky reprezentant je kormidelníkom rakúskeho národného tímu, ale zmluvu má podpísanú iba do 31. decembra 2013.

slovakia

left justify in out

"Lopta je na jeho strane ihriska. Vieme, že Rakúšania na neho tlačia, aby sa vyjadril do 4. novembra. Švajčiarsky futbalový zväz však na svojej ponuke nič meniť nebude," povedal prezident ASF-SFV Peter Gilliéron.

Po budúcoročných majstrovstvách sveta v Brazílii skončí vo funkcii trénera futbalovej reprezentácie Švajčiarska Ottmar Hitzfeld. Jeho zverenci sa prebojovali priamo na MS z prvého miesta v E-skupine európskej časti kvalifikácie a dostali na historickú siedmu pozíciu rebríčka Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). 

Hitzfeld prevzal taktovku nad švajčiarskou reprezentáciou v roku 2008 po úspešnej kariére na klubovej úrovni. Koller vedie rakúsky výber od roku 2011 a nepostúpil s ním na žiadne vrcholné podujatie - ani ME 2012, ani MS 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies