Súd zakázal Amande Bynes šoférovať

NETKY.SK • 14 September 2012, 07:25 • 2 min
Súd zakázal Amande Bynes šoférovať

Súd zakázal Amande Bynes šoférovať - Celebrity Americká herečka Amanda Bynes dostala súdny zákaz šoférovať bez platného vodičského preukazu. Rozhodla o tom v stredu sudkyňa vyššieho súdu v Los Angeles Marsha Revel po tom, čo 26-ročná herečka opakovane šof

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Amanda Bynes dostala súdny zákaz šoférovať bez platného vodičského preukazu. Rozhodla o tom v stredu sudkyňa vyššieho súdu v Los Angeles Marsha Revel po tom, čo 26-ročná herečka opakovane šoférovala aj napriek tomu, že jej úrady 6. septembra vodičský preukaz odobrali.
   Bynes zobrali vodičák v súvislosti so žalobami zo zapríčinenia dvoch dopravných nehôd a následného úteku a tiež za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Prvá nehoda sa stala v apríli, keď narazila do iného vozidla a z miesta hneď ušla. Polícia sa týmto prípadom pre nedostatok dôkazov nezaoberala. To sa však zmenilo po tom, ako sa situácia zopakovala 20. augusta, no tentoraz s očitým svedkom. Prokuratúra sa na základe podobných okolností rozhodla opäť otvoriť prípad z apríla, a tak sa bude herečka zodpovedať z dvojnásobného porušenia zákona. Pred súd sa postaví 27. septembra. Ak ju uznajú vinnou, hrozí jej rok za mrežami. Bynes však po odobratí vodičáku minimálne dva razy šoférovala. V nedeľu 9. septembra ju dokonca zastavili policajti, pretože jej nesvietili predné svetlá, vodičský preukaz si však od nej nevypýtali. V utorok potom portál TMZ.com zverejnil fotky, na ktorých herečka počas niekoľkohodinovej jazdy autom fajčí bližšie neurčenú fajku. 
   Amanda Bynes je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010). V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov. 

Zdroj: SITA/www.people.com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies