Sú Angelina a Brad opäť spolu?

NETKY.SK • 10 September 2017, 09:58 • 2 min
Sú Angelina a Brad opäť spolu?

BRATISLAVA - Jeden z najznámejších hollywoodských párov prežíval prednedávnom veľmi ťažké obdobie. Angelina Jolie a Brad Pitt si prešli množstvom hádok, nenávisti a bitkou o deti. Aj cez to všetko sa však ich známi domnievali, že sa stále milujú. A asi mali pravdu, pretože to začína vyzerať, že sa k sebe vrátia.

slovakia

left justify in out

Ich vzťah bol najskôr jedna veľká láska a boli považovaní za jeden z najkrajších párov Hollywoodu. Všetci si boli istí, že títo dvaja si boli súdení a zostanú spolu navždy.

 

Bohužiaľ ich vzťah prešiel množstvom kríz a tú poslednú nezvládli ustáť. Angelina hovorila o tom, že Brad príliš holduje alkoholu a potom sa chová hrubo. Dokonca ho obvinila zo zneužívania detí. To si ale herec nenechal a okamžite sa začal brániť.

 

Dlhú dobu sa dohadovali o deti. Angelina na tom nebola vôbec dobre. Veľký nátlak médií a okolia si vybral svoju daň. Angelina začala chradnúť a stále chudla, až sa skoro strácala pred očami.

 

Ani Brad na tom nebol dobre. Stále svoju ženu miloval a nechcel dopustiť aby ich vzťah skončil. Potom  sa na dlhú dobu všetko upokojilo.

 

Vyzeralo to, že dvojica sa nakoniec medzi sebou rozumne dohodne. Ale teraz prišiel vo vzťahu zvrat.

 

Je to presnse rok od doby, kedy pár oznámil rozvod ale veci sa začínajú podľa informácií obracať k lepšiemu.

 

Stretli sa na neutrálnej pôde, v dome ich kamaráta. Prvý krok vpred urobil Brad, pretieklo množstvo sĺz a potom si padli do náručia. Vyzerá to, že nechcú hodiť roky manželstva iba tak za seba.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies