Štvoricu Stropkovčanov obvinili z neoprávneného výberu peňazí z karty

NETKY.SK • 16 Február 2018, 16:41 • 2 min
Štvoricu Stropkovčanov obvinili z neoprávneného výberu peňazí z karty

STROPKOV - Z prečinu neoprávnenej výroby a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty obvinil svidnícky vyšetrovateľ štyri osoby zo Stropkova.

slovakia

left justify in out

Išlo o dve ženy vo veku 59 a 40 rokov a dvoch mužov vo veku 22 a 39 rokov. Z cudzej bankomatovej karty mali vybrať celkom 2360 eur.

 

Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, staršia zo žien našla koncom januára bankomatovú kartu, ktorú dala mladšiemu z mužov, aby sa pokúsil vybrať z nej peniaze. To sa mu aj podarilo, keďže pri karte bol PIN kód. Z bankomatu v Stropkove urobil šesť neoprávnených výberov, s celkovou výškou sumy 1510 eur.

 

Následne bankomatovú kartu vrátil staršej z obvinených žien. Tá ju potom dala spoluobvinenej žene, aby sa tiež pokúsila vybrať finančnú hotovosť. Aj jej sa to podarilo a spolu s manželom, ktorý je jedným z obvinených mužov, na päťkrát vybrali z dvoch bankomatov v Stropkove spolu 850 eur. Polícia všetkých štyroch obvinených stíha na slobode.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies