Justin Bieber ruší zostávajúce termíny turné Justice World Tour

NETKY.SK • 1 Marec 2023, 13:13 • 2 min
Justin Bieber ruší zostávajúce termíny turné Justice World Tour

Fanúšikom Justina Biebera, ktorí netrpezlivo čakajú na nové dátumy jeho odloženého medzinárodného turné, bolo povedané, že koncerty sa už neuskutočnia. Fanúšikovské stránky oznámili, že zvyšné dátumy kanadského speváka na turné Justice World Tour boli zrušené a Bieberova webová stránka momentálne neuvádza žiadne dátumy.

slovakia

left justify in out

Na webovej stránke spoločnosti Ticketmaster sú všetky koncerty v USA, Írsku, Francúzsku, Poľsku, Austrálii, USA, Dánsku a Českej republike tiež zobrazené ako zrušené. To isté platí pre Bieberovu show v Bangkoku v Thajsku, podľa organizátora podujatia Live Nation Tero.
Umelec a jeho zástupcovia sa k zrušeniam nevyjadrili ani neuviedli dôvod.
Fanúšikovia v Londýne, kde mal Bieber pôvodne vystúpiť vo februári, dostali v utorok e-mail od spoločnosti AXS, v ktorej sa uvádzalo: „S poľutovaním vám oznamujeme, že vystúpenia Justina Biebera plánované v O2 aréne boli zrušené."
"Chápeme, že budete sklamaní a ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré to môže spôsobiť," uviedla spoločnosť s tým, že budú vyplatené náhrady.
Na webovej stránke spoločnosti Ticketmaster sú dátumy v USA, Írsku, Francúzsku, Poľsku, Austrálii, USA, Dánsku a Českej republike tiež zobrazené ako zrušené. To isté platí pre Bieberovu show v Bangkoku v Thajsku, podľa organizátora podujatia Live Nation Tero.
Bieber prvýkrát oznámil, že si dá pauzu od vystupovania v júni, mesiac po začiatku jeho turné, kvôli Ramsay-Huntovmu syndrómu, po ktorom mal čiastočne paralyzovanú tvár.
Popová hviezda potom koncom júla obnovila turné.
Avšak po tom, čo odišiel do Európy a odohral šesť živých vystúpení, si to na ňom „vyžiadalo skutočnú daň“, oznámil spevák vo vyhlásení zverejnenom v septembri na Twitteri.
Dodal, že teraz musí urobiť zo svojho zdravia „prioritu“: „Budem v poriadku, ale potrebujem čas na oddych a zlepšenie.“
CNN kontaktovala Bieberových zástupcov so žiadosťou o vyjadrenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies