Štvorica hercov prešla po Slovensku v cestovateľskej šou 11.000 km

NETKY.SK • 6 September 2012, 07:00 • 2 min
Štvorica hercov prešla po Slovensku v cestovateľskej šou 11.000 km

Štvorica hercov prešla po Slovensku v cestovateľskej šou 11. 000 km - Cestovanie Štvorica hercov Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga a Robo Jakab prešli v rámci cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku celkom 11.

slovakia

left justify in out

imgŠtvorica hercov Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga a Robo Jakab prešli v rámci cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku celkom 11.000 kilometrov. Toľko napočítali filmové štáby, ktoré hercov počas nakrúcania relácie sprevádzali.
      Na výrobe televíznej šou, ktorá sa počas leta vysielala v televízii Markíza, sa podieľala aj Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Relácia tak bola zameraná najmä na propagáciu domáceho cestovného ruchu a prezentovanie zaujímavostí krajiny turistom.
      "Štvorica humoristov odštartovala putovanie v najzápadnejšie položenej obci na Slovensku, v Záhorskej Vsi, ktorá susedí s Rakúskom. Finále ich cesty bola Nová Sedlica, ktorá je najvýchodnejšou slovenskou obcou," opísala vedúca odboru komunikácie SACR Nora Gubková.
      Pozitívny prínos relácie pre domáci turizmus podľa jej slov skonštatovali aj viaceré subjekty pôsobiace v cestovnom ruchu. V prípade pokračovania projektu sú tak pripravené na výrobe seriálu aktívne spolupracovať.
      Počas nakrúcania sa okrem pádu Mariána Miezgu z koňa na kremnickom námestí nestal žiadny vážny úraz. Aj keď herci si v rámci relácie vyskúšali viacero adrenalínových športov - napríklad paraglajding, vyhliadkový let cvičnou stíhačkou, bungee jumping i zlaňovanie.
      Relácia mala aj vlastné mince, ktoré vyrazila štátna mincovňa v Kremnici. Aktéri šou sa počas jednotlivých dielov zapojili napríklad do varenia lokálnych špecialít, absolvovali lov rýb, poľovačku, dorábanie vína či pálenie slivovice. "Najstaršie víno, ktoré im ponúkli tokajskí vinári, bolo z roku 1974," opísala Gubková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies