Streľba na vojenskej základni vo Fort Hood: Zomreli štyria ľudia vrátane páchateľa!

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 09:05 • 2 min
Streľba na vojenskej základni vo Fort Hood: Zomreli štyria ľudia vrátane páchateľa!

FORT HOOD - Pri streľbe vo Fort Hood zahynuli štyria ľudia vrátane páchateľa, napísala agentúra AP, ktorá sa odvolala na informácie bezpečnostných predstaviteľov.

slovakia

left justify in out

Štyroch ranených, ktorých stav je od stabilného po kritický, previezli do nemocnice. Priviezť by mali ďalších dvoch, povedal Glen Couchman, vedúci predstaviteľ nemocnice v texaskom meste Temple. Zranení utrpeli podľa jeho slov viaceré strelné poranenia do brucha, hrudníka a krku, doplnila agentúra Reuters.
      

Najmenej jeden ozbrojenec začal v noci na dnes strieľať na americkej vojenskej základni Fort Hood v strednom Texase. Páchateľ údajne zahynul na zranenie, ktoré si spôsobil sám.
      

Prezident Barack Obama mal podľa vlastných slov "zlomené srdce," keď sa dozvedel, že vo Fort Hood došlo k ďalšej streľbe. Situáciu opísal ako premenlivú. Agentúra Reuters napísala, že podľa nemenovaného predstaviteľa zahynulo viacero ľudí, zdroj ale odmietol prezradiť bližšie podrobnosti. "Zistíme, čo sa presne stalo," povedal Obama novinárom v Chicagu.

     

Minister obrany Chuck Hagel povedal, že zariadenie vo Fort Hood je uzavreté. Udalosť nazval "strašnou tragédiou".
      

Vo Fort Hood sa strieľalo aj v roku 2009. Pri vyčíňaní bývalého vojenského psychiatra vtedy zahynulo 13 ľudí a 32 bolo zranených.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies