Stredopoliar Bayernu Martínez je po úspešnej operácii slabín

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:08 • 2 min
Stredopoliar Bayernu Martínez je po úspešnej operácii slabín

MADRID - Futbalový defenzívny stredopoliar úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna Bayernu Mníchov Javi Martínez podstúpil v utorok úspešnú operáciu slabín.

slovakia

left justify in out

"Zákrok bol nevyhnutný, hráč sa v ostatnom období opakovane sťažoval na problémy s priťahovačom svalu. Martínez z tohto dôvodu nebude v najbližších týždňoch k dispozícii trénerovi Guardiolovi," uvádza sa na oficiálnej stránke bavorského klubu.

Dvadsaťpäťročný bývalý hráč Athletica Bilbao bol ústrednou postavou Bavorov v nedávnom zápase Európskeho superpohára proti FC Chelsea, keď ako náhradník vyrovnal v poslednej minúte predĺženia na 2:2 a posunul duel do penaltového rozstrelu, ktorý Bayern napokon zvládol a mohol oslavovať svoju prvú trofej v novej sezóne. Majster sveta i Európy Martínez nefiguruje v nominácii kouča španielskej reprezentácie Vicenteho del Bosqueho na piatkový duel európskej časti kvalifikácie na svetový šampionát 2014 do Brazílie proti Fínsku v Helsinkách a utorkový priateľský zápas proti Čile v Ženeve. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies