Strana SNS ďakuje premiérovi Matovičovi, Sputnik V je už na Slovensku

NETKY.SK • 1 Marec 2021, 17:25 • 2 min
Strana SNS ďakuje premiérovi Matovičovi, Sputnik V je už na Slovensku

BRATISLAVA - Slovenská národná strana oceňuje kroky vlády Slovenskej republiky, ktorá pochopila dôležitosť očkovacej látky Sputnik.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sme radi že predseda vlády pochopil naliehavosť dovozu tejto látky a skontaktoval sa s príslušným ministrom Denisom Manturovom. Pracovali sme na tom štyri týždne.

 

img

 

V strane SNS máme zadosťučinenie, že sa oplatilo budovať osobné vzťahy. Vzťahy v Rusku sa budujú v obchodnej aj politickej rovine len na osobných stretnutiach. Máme zadosťučinenie, že slovenský národ chápe, že sa do Ruska kedysi oplatilo cestovať.

 

 

Bez osobných kontaktov, ktoré sme budovali štyri roky, by nebolo možné dnes povedať, že Slováci dostanú niekoľko státisíc očkovacích látok Sputnik ako jeden z mála národov v Európe.

 

img

 

Vyjadrujeme veľké poďakovanie ruskej vláde a osobitne Denisovi Manturovovi. Veríme, že sa mnohým ľuďom na Slovensku so Sputnikom pomôže.

V dnešných hodinách pristálo na letisku v Košiciach nákladné lietadlo, ktoré k nám z Ruska doviezlo prvé dávky vakcín Sputniku V. Na mieste je premiér Igor Matovič aj minister zdravotníctva SR Marek Krajčí. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies